Wie is Spirit advies

Wie is Spirit Advies

Wanneer je jouw boekhouding en belastingaangiften uit handen geeft, dan wil je graag weten met wie je te maken hebt. Logisch! Je geeft immers een kijkje in je hele financiële gebeuren. Een stukje vertrouwen is dus wel op zijn plek.

Mijn naam is Esther Kivits en Spirit Advies is mijn bedrijf wat ik met veel liefde run. Voor mij is het combineren van werk en passie erg belangrijk en daardoor kan ik je ook optimaal van dienst zijn. Voor mij is het adviseren van particulieren en ondernemers, maar ook het verwerken van hun boekhouding geen zakelijk kwaad, maar iets wat ik met liefde doe en dat is terug te zien in de nauwkeurigheid van mijn werkzaamheden.

Op Spirit Advies kun je vertrouwen! Natuurlijk ga ik vertrouwelijk met jouw gegevens om en waarborg ik jouw privacy. Daarnaast behandel ik elke handeling met evenveel vakkundigheid en aandacht om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Esther Kivits is jouw persoonlijke sparringspartner bij Spirit Advies

Terug naar de basis

In een wereld waar digitalisering een grote rol speelt heb ik de visie om terug te gaan naar de basis van waar het echt om draait, de klant. Ik verzorg graag jouw administratie, waarmee ik jou als persoon kan ontlasten. Daarnaast kan ik de jaarrekening voor je verzorgen, de aangiften, en kun je Spirit Boekhouding & Belastingadvies inzetten als sparringpartner wanneer je met vragen zit over jouw bedrijf, het opzetten van een bedrijf of de voortzetting. Voor zowel de zzp-er als de ondernemer in het MKB.

17 jaar werkervaring

Voordat ik Spirit Boekhouding & Belastingadvies opzette, heb ik 17 jaar werkervaring opgedaan bij een gerenommeerd boekhoud- en belastingadvieskantoor. Ik leerde hier alle facetten van dit vak, waardoor ik jou als klant nu kan voorzien van een professioneel advies. Mijn opgedane kennis en ervaring pas ik graag toe bij zowel bestaande ondernemers als de nieuwe generatie ondernemers.

De E staat centraal

Uiteraard staat de E voor de Euro, iets wat in mijn dagelijkse werkzaamheden vaak voorbij komt. Maar ook vind ik efficiëntie, effectiviteit, energie, eerlijkheid en eenvoud belangrijk. De E heeft voor mij dus een groter bereik.

Mijn werkzaamheden

Mijn werkzaamheden zijn divers en je kunt mij dus op verschillende punten inzetten. Denk hierbij aan het ondersteunen en adviseren bij de opzet van je onderneming. Maar ook voor het verwerken en controleren van administraties, de periodieke BTW-aangiften of salarisadministratie.
Het opstellen van de jaarrekeningen, of aangiften inkomstenbelastingen voor zowel ondernemers als particulieren, neem ik graag van je over. Wanneer je aangiften vennootschapsbelasting of schenk- en erfbelasting dient te doen, sta ik uiteraard voor je klaar.

Vakkundig advies

Wanneer je twijfelt of jouw bedrijfsvorm nog de juiste is, dan kan ik hier samen met jou naar kijken. Ik laat je dan graag zien wat de voor- en nadelen van bepaalde bedrijfsvormen in jouw situatie zijn.
Daarnaast kan ik jou als particulier advies geven bij de koop of verkoop van jouw huis, je oudedagsvoorziening of wat er belastingtechnisch bij komt kijken als je geld wilt schenken of erft. Vraag mij gerust om advies.

AVG en persoonsgegevens

Vertrouwen is belangrijk, zeker wanneer het om vertrouwelijke informatie gaat zoals bij belastingzaken. Daarom vind ik het belangrijk om vertrouwelijk om te gaan met jouw gegevens. Volgens de AVG wet zal ik deze dus ook niet doorspelen aan derden en op een veilige plek bewaren.

Digitalisering

Steeds meer dingen gaan er tegenwoordig digitaal. Door gebruik te maken van gedigitaliseerde software is het mogelijk om de administratie up-to-date aan te bieden. Uiteraard is een papieren administratie ook gewoon mogelijk.

Spirit Boekhouding & Belastingadvies

Spirit Boekhouding & Belastingadvies is er voor de particulier, de zzp-er en de ondernemer in het MKB. Niet alleen voor de nodige administratie, aangiften en salarisadministratie, maar ook voor een vakkundig advies wanneer dat nodig is. Bijvoorbeeld bij het opstarten van je bedrijf, het verkopen van je huis of wanneer je geld wilt schenken. Al je vragen kun je dus kwijt op 1 centrale plek.

Mijn diensten

Administratie

Jaarrekeningen

Belastingen

Advisering